DRS. C. (CÉLINE) LARDENOIJE

FUNCTIE

gynaecoloog, chef de clinique

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2014

SPECIALISMEN

gynaecologie, verloskunde

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 26 48

OPLEIDING

Céline Lardenoije volgde de opleiding geneeskunde in Nijmegen en de opleiding gynaecologie in Maastricht. Hierna werkte ze in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Orbis Medisch Centrum Sittard. Céline Lardenoije is bezig met promotieonderzoek: Wat is het effect van ijzermiddelen bij patiënten met bloedarmoede na een operatie?

 Gynaecologie vind ik interessant door de breedheid van het vak en de inhoud van het werk. Het heeft namelijk zowel een praktische als een sociale kant. Ook vind ik het erg leuk om te werken met diverse leeftijdsgroepen met elk hun eigen problematiek.

Op één dag zie je bijvoorbeeld jonge vrouwen met een menstruatieprobleem of een anticonceptiewens, terwijl een ander persoon kampt met een verzakking. Het is daarnaast boeiend om mensen te begeleiden gedurende één van de belangrijkste periodes in hun leven: zwangerschap en bevalling. Bovendien vind ik het fijn om ook praktisch bezig te zijn, zoals op de operatiekamer. De kleinschaligheid en de korte lijnen met andere specialisten maken dat het fijn werken is in het Laurentius. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.