LOGIN S M

DRS. G. (GRIET) SANNEN

FUNCTIE

radioloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2007

SPECIALISMEN

mammapoli, radiologie

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 22 58

OPLEIDING

Griet Sannen heeft de opleiding geneeskunde en haar specialisatie gevolgd in Diepenbeek en Leuven (België).

 Tijdens mijn studie geneeskunde wilde ik graag de besproken ziektebeelden daadwerkelijk zien: preparaten onder de microscoop of beelden gemaakt op de dienst radiologie maakten de ziekten die aan bod kwamen veel 'tastbaarder' en beter te begrijpen. Radiologie was dan ook een logische keuze, mede gezien patiëntencontact en intercollegiaal overleg zeker niet mochten ontbreken in mijn job. Het interessante aan radiologie is dat het een breed gebied betreft: van echografie tot MRI, van pasgeborenen tot bejaarden, van acute pathologie tot follow up bij chronisch zieken, van diagnose tot behandeling (puncties en drainages). Dat houdt ons werk boeiend!

Ik ben allround radioloog met bijzondere aandacht voor de borstproblematiek. We proberen als vakgroep om op een zo kort mogelijke termijn een zo volledig mogelijk totaalbeeld op te stellen. Hiervoor gebruiken we de mammografie, echografie, punctie en eventueel ook MRI van de borsten. Ons streefdoel is om binnen de 5 dagen nadat een patiënt(e) iets heeft gevoeld in de borst, alle onderzoeken af te werken zodat de patiënt(e) snel kan doorverwezen worden naar de chirurg voor verdere behandeling. 
Als radioloog is het belangrijk om overlegmomenten te hebben met collega specialisten, we besteden dan ook veel tijd aan intercollegiale besprekingen met internisten, oncologen, chirurgen, traumatologen om samen tot een beleid te komen waar de patiënt centraal staat en vlot geholpen kan worden. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.