MIJN.LZR S M

DRS. P (PALWASHA) MOKHLES

FUNCTIE

oogarts

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2023

SPECIALISME

oogheelkunde

AANDACHTSGEBIEDEN

algemene oogheelkunde, cataractoperaties, medische retina

BIG-REGISTRATIENUMMER

69918302801

OPLEIDING

Palwasha Mokhles heeft geneeskunde gestudeerd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Hier heeft ze ook de Master of Epidemiology gedaan. In het MUMC+ deed ze promotieonderzoek naar glaucoom en heeft aldaar ook de opleiding tot oogarts gevolgd. De Fellowship medische retina heeft ze gedaan in het Oogziekenhuis te Rotterdam.

 Tijdens mijn opleiding geneeskunde werd ik gefascineerd door de oogheelkunde. Als oogarts zie je een gevarieerde groep patiënten, van jonge kinderen tot aan de oudere generatie, dit maakt het werk als oogarts voor mij afwisselend, uitdagend en leuk.

Het bijdragen aan beter kunnen zien vind ik belangrijk, aangezien een slechter zicht de kwaliteit van leven erg beïnvloedt. Ik vind het van belang om niet alleen het ziektebeeld te behandelen, maar ook goed naar patiënt te luisteren en samen te bekijken wat praktisch is voor de patiënt.

Als oogarts kan men veel zelfstandig afhandelen; van onderzoek tot aan oogheelkundige operaties. Dit geeft veel voldoening en maakt het werk praktisch, ook voor patiënten. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.