DRS. S. (SANDER) POMPE

FUNCTIE

neuroloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2021

SPECIALISME

neurologie

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 71

OPLEIDING

Drs. Sander Pompe is opgegroeid in Noord- en later Zuid-Holland, maar ging voor zijn studie geneeskunde naar Maastricht. In 2011 was hij na zijn opleiding werkzaam bij de afdeling neurologie van het Atrium Medisch Centrum in Heerlen. In het Atrium MC en later Zuyderland MC volgde hij van 2012 tot en met 2018 de opleiding neurologie. Vervolgens werkte Sander daar tot 2020 als neuroloog.

 Ik besloot neuroloog te worden nadat ik geïnteresseerd raakte in de werking van hersenen en zenuwen en alles wat daarbij mis kan gaan. Ik hoop als neuroloog veel te kunnen betekenen voor patiënten met ziekten van het zenuwstelsel en alle gevolgen die daarbij komen kijken. Omdat het zenuwstelsel complex is en neurologische aandoeningen vaak ingrijpende gevolgen hebben, vind ik het belangrijk om goed de tijd te nemen voor enerzijds het verhaal ván de patiënt, en anderzijds goede uitleg aan de patiënt.

In mijn werk zorg ik voor patiënten met neurologische aandoeningen die het spreekuur bezoeken, op de SEH worden gezien of worden opgenomen op de afdeling neurologie. Als algemeen neuroloog beoefen ik het vak in de volle breedte. Daarnaast werk ik op de afdeling klinische neurofysiologie (KNF), waar hulponderzoek naar neurologische ziekten wordt verricht.  

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.