MIJN.LZRS M

DRS. A.V.R.J. (TOINE) BELL

FUNCTIE

oncologisch chirurg, gastro-intestinaal

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

1996

SPECIALISMEN

chirurgie, mammapoli

AANDACHTSGEBIEDEN

mammapoli en mammachirurgie, minimaal invasieve chirurgie

BIG-REGISTRATIENUMMER

19.019.877.001

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 32

OPLEIDING

Toine Bell is opgeleid tot chirurg in Den Haag en Duitsland.

 Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van mensen met kanker, in het bijzonder patiënten met borstkanker of tumoren in het spijsverteringsstelsel of de huid. Daarnaast heb ik ook goedaardige chirurgische behandelingen in mijn aandachtsgebied.

Ik ben van mening dat het gezamenlijk besluiten erg belangrijk is om een goed resultaat te krijgen: samen met de patiënt bepalen wat de beste keuze kan zijn uit de behandelmogelijkheden. Dat doe ik door tijd te nemen en goede en uitgebreide voorlichting te geven, die recht doet aan de specifieke behoeften van de patiënt en die rekening houdt met de specifieke situatie waarin de patiënt zich bevindt.

Bij oncologische operaties maak ik veel gebruik van minimaal invasieve technieken (kijkoperaties). Deze vorm van opereren maakt dat patiënten na een operatie sneller hun normale activiteiten weer kunnen opnemen. Ook niet-kankergerelateerde diagnosen zoals buikwandoperaties en de anti-refluxchirurgie (terugvloed van maagzuur naar de slokdarm) behoren tot mijn aandachtsgebieden en worden veelal “minimaal invasief” uitgevoerd. Het betreft echter niet alleen operatieve behandelingen. Een aanzienlijk deel van de patiënten wordt voor chirurgische diagnosen behandeld zonder dat er sprake hoeft te zijn van een operatie.

Naast de chirurgische praktijk ben ik ook bestuurlijk actief geweest in diverse functies binnen het ziekenhuis en in de regio, met als doel de samenwerking en daardoor verbetering van kwaliteit te bevorderen. Ik neem deel aan de diverse specifieke tumorwerkgroepen voor borst-, huid- en darmkanker. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.