DISCLAIMER

Aansprakelijkheid
Hoewel aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
Het Laurentius ziekenhuis Roermond aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van deze website.

Copyright
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Laurentius Ziekenhuis is het niet toegestaan om de (informatie op de) website, of enig gedeelte daarvan, openbaar te maken, te verveelvoudigen, of te bewerken.

Privacy
Op de website van het Laurentius ziekenhuis wordt geen informatie aangeboden die betrekking heeft op individuele patiënten.
E-mail, gericht aan adressen vermeldt op deze site, zal naar de normaal geldende maatstaven vertrouwelijk worden behandeld.
Vragen om informatie worden doorgegeven aan personen binnen de organisatie die het meest zijn aangewezen om deze vragen te beantwoorden.

We analyseren en verbeteren onze website geregeld. We maken gebruik van Google Analytics. De statistieken die we verzamelen, kunnen we niet herleiden naar personen; uw IP adres wordt geanonimiseerd geregistreerd. We delen geen gegevens met Google.

Binnen het Laurentius ziekenhuis worden meerdere persoonsgegevens verwerkt. In de privacyverklaring leest u hoe wij met de persoonsgegevens van onze patiënten omgaan.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.