OVER LAURENTIUS

WELKOM

Heeft u binnenkort een afspraak of onderzoek in Laurentius of gaat u bij iemand op bezoek? Lees dan goed onderstaande tekst over de geldende coronamaatregelen in ons ziekenhuis:

  • U hoeft als patient of bezoeker geen mondmasker meer te dragen in ons ziekenhuis, alleen als u luchtwegklachten heeft/verkouden bent, draagt u een mondmasker. 
  • Hygiënemaatregelen
    We willen u vragen de basisregels te blijven volgen: regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de ellenboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Heeft u klachten die passen bij corona, blijf dan thuis en test u zich.

ACTUEEL R

VRIJDAG 24 JUN 2022

Jaarbeeld 2021

In ons jaarbeeld 2021 blikken we kernachtig terug op de belangrijkste gebeurtenissen in ons ziekenhuis in het afgelopen jaar. 2021 was wederom een ongewoon jaar door de greep die corona op ons bleef hebben. Toch hebben we, als we terugblikken, naast de coronazorg van alles bereikt en gedaan, waaronder de voorbereidingen voor onze nieuwe strategische koers.

DONDERDAG 23 JUN 2022

Succes gewenst voor alle deelnemers Drakenbootfestival

Aanstaande zaterdag, 25 juni,  is het zover. Dan vindt, na twee jaar uitstel, de lustrumeditie van het Drakenbootfestival plaats in Roermond. Een afvaardiging van ons management zal namens het Laurentius Ziekenhuis meedoen met dit waterfestijn. Wil je de roeiers ter plekke gaan aanmoedigen? Dat kan! Kijk voor alle praktische informatie voor bezoekers op de website.

ACTIVITEITEN R

DINSDAG 28 JUN 2022

Borstvoeding geven

Ben je zwanger of partner van een zwangere? Dan nodigen wij je graag uit voor de informatiebijeenkomst over borstvoeding geven.

WOENSDAG 29 JUN 2022

MS inloopmiddag

De MS-vereniging houdt op woensdag een inloopmiddag voor mensen met Multiple Sclerose en (in)direct betrokkenen.

WOENSDAG 29 JUN 2022

Informatiebijeenkomst "De juiste voeding tijdens (pre)dialyse" = VOL

Deze bijeenkomst over het belang van goede voeding is bedoeld voor nierpatiënten en wordt verzorgd door dokter Sars, internist/nefroloog en Marjan Wassen, diëtist nefrologie. De avond wordt georganiseerd door de Nierpatiëntenvereniging Roermond in nauwe samenwerking met het Laurentius Ziekenhuis.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.