OVER LAURENTIUS

WELKOM

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor en van de inwoners van Midden-Limburg en levert kwalitatief hoogstaande, klantgerichte, toegankelijke en efficiënte zorg voor het volledige pallet aan medisch specialistische zorg en de daartoe benodigde verpleging en verzorging. 

Tip: controleer uw routenummer!

Er wordt volop verbouwd in het ziekenhuis. Veel afdelingen verhuizen naar een andere locatie waardoor de routenummers wellicht niet meer kloppen. Kijk op het overzichtsbord in de centrale hal en de polikliniekhal van het ziekenhuis voor een actueel routenummer. Natuurlijk staan onze medewerkers en vrijwilligers ook altijd voor u klaar om u de weg te wijzen. Excuses voor het ongemak.


 

ACTUEELR

WOENSDAG 21 JUN

Moeder & Kind Centrum ontvangt opnieuw certificaat Borstvoeding

Voor veel aanstaande moeders is het een vraag die hen behoorlijk bezig kan houden. Ga ik mijn baby borstvoeding geven of toch maar niet? Als het aan het Moeder & Kind Centrum van Laurentius ligt, valt die keuze positief uit voor borstvoeding. Ze hebben deze maand voor de derde keer het WHO/UNICEF Zorg voor Borstvoeding Certificaat behaald.

WOENSDAG 07 JUN

Laurentius ondersteunt opnieuw grote schoonmaakactie in 't Veld

Vanwege het grote succes van de schoonmaakactie van vorig jaar, slaan het Laurentius Ziekenhuis, basisschool de Zonnewijzer, Moveoo en de ondernemers van de Roermondse wijk ’t Veld opnieuw de handen ineen om hun wijk op te gaan ruimen. In de week van 12 juni t/m 16 juni zullen de leerlingen van basisschool De Zonnewijzer onder de noemer ’t Veldj de sjoonste plek! de buurt vrij gaan maken van zwerfafval.

ACTIVITEITENR

DONDERDAG 29 JUN

Mini symposium: E-health & de patiënt

Dit symposium is bedoeld voor patiënten en iedereen die interesse heeft in e-health. De lezingen zijn van 14.00 tot 15.00 uur en van 12.00 tot 17.45 uur kunt u de informatiemarkt bezoeken. 

DINSDAG 04 JUL

Zwangerschap en bevalling thuis en in het ziekenhuis

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Verloskundigen van de eerste en de tweede lijn informeren u over verschillende onderwerpen, zoals zwangerschap, baring en het kraambed.

DINSDAG 01 AUG

Zwangerschap en bevalling thuis en in het ziekenhuis

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Verloskundigen van de eerste en de tweede lijn informeren u over verschillende onderwerpen, zoals zwangerschap, baring en het kraambed.

POLL

De eerste zomerse dagen hebben we inmiddels al gehad… en zodra het weer warmer wordt verheugen veel mensen zich op vakantie, festivals en terrasjes. Hierbij worden vaak één of meerdere glazen alcohol gedronken. Hoe gaat u om met alcoholconsumptie?

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.