OVER LAURENTIUS

WELKOM

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor en van de inwoners van Midden-Limburg en levert kwalitatief hoogstaande, klantgerichte, toegankelijke en efficiënte zorg voor het volledige pallet aan medisch specialistische zorg en de daartoe benodigde verpleging en verzorging. 

Let op: Per zaterdag 11 mei 2019 is de ingang poliklinieken aan de Oranjelaan gesloten. U bent voor al uw bezoeken aan het ziekenhuis welkom via de hoofdingang.

 

ACTUEELR

VRIJDAG 13 SEP

VieCuri en Laurentius bundelen krachten bij borstkankerzorg

Door bundeling van alle expertise betrokken bij borstkankerzorg, krijgen patiënten met borstkanker uit Noord- en Midden-Limburg bij VieCuri en het Laurentius Ziekenhuis Roermond voortaan zorg vanuit één Borstexpertiseteam. Dat maakt de zorg beter en efficiënter: kortere wachttijden, zo mogelijk alle onderzoek op één dag en één operatie waarin én de tumor wordt weggehaald én de borst wordt gereconstrueerd.

WOENSDAG 11 SEP

Laurentius geselecteerd voor regio-diagnostiekcontract VGZ

Zorgverzekeraar VGZ streeft naar integrale en digitale diagnostiek (laboratoriumonderzoek en trombosezorg) door het realiseren van een goed en passend aanbod in de regio. Voor de komende twee jaar is Laurentius samen met VieCuri Medisch Centrum en de huisartsen in de regio gecontracteerd voor deze zorg, via een nieuw regiocontract.

ACTIVITEITENR

MAANDAG 23 SEP

Diabetes en voeding

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor mensen met diabetes, partners en overig geïnteresseerden. Welke invloed heeft voeding op je bloedglucosewaarden? En wat kun je doen om zo goed mogelijke bloedglucosewaarden te bereiken door middel van voeding? Ans Driessen, diëtiste en voorlichter Diabetes Vereniging Nederland vertelt er meer over. 

DINSDAG 24 SEP

Publieksavond

Graag nodigen we u uit voor onze publieksavond op dinsdag 24 september van 18.00 tot 20.00 uur: deze informatieve avond zal in het teken staan van dementie. Hoe is de zorg geregeld wanneer iemand in uw naaste omgeving te maken krijgt met deze hersenaandoening? Onze sprekers geven ieder vanuit hun eigen rol antwoord op deze vraag.

ZATERDAG 28 SEP

Markt vol verwachting

Deze markt staat in het teken van (aanstaande) ouders. U kunt deze dag drie verschillende workshops volgen en een kijkje nemen op de verloskamers van ons Moeder & Kind Centrum.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.