OVER LAURENTIUS

WELKOM

...In het beste ziekenhuis van Nederland! Het Laurentius Ziekenhuis kreeg van weekblad Elsevier een maximale score op de onderdelen 'patiëntgerichtheid' en 'medische zorg' en mag zich daarom het beste ziekenhuis van Nederland noemen.

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor en van de inwoners van Midden-Limburg en levert kwalitatief hoogstaande, klantgerichte, toegankelijke en efficiënte zorg voor het volledige pallet aan medisch specialistische zorg en de daartoe benodigde verpleging en verzorging.

ACTUEELR

DINSDAG 25 FEB

Werkbezoek Amerikaanse specialisten bij Radiologie

Dinsdag 25 februari kreeg de afdeling Radiologie in Laurentius bezoek van twee medisch specialisten van de Mayo Clinic in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona). Dr. Indravadan (Dan) Patel en dr. Anshuman Panda kwamen kijken naar de robot of zogenoemde ‘Remote Controlled Manipulator’ waarmee de prostaatradioloog MRI-geleide biopten van de prostaat neemt.

WOENSDAG 12 FEB

Openingstijden Carnaval

De vastelaovend staat weer voor de deur! Daarom zijn sommige openingstijden gewijzigd. Lees hier wanneer u terecht kunt bij onze poliklinieken, Bloedafname, Medische Beeldvorming, Laurentius Echt en apotheek Laurentius Kwartier.

ACTIVITEITENR

DINSDAG 03 MRT

Borstvoeding geven

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Lactatiekundigen van Laurentius en verpleegkundigen van de GGD informeren u over verschillende onderwerpen, zoals het belang van borstvoeding, aanleghoudingen, afkolven en bewaren moedermelk en borstvoeding en werken. 

DONDERDAG 05 MRT

Zwangerschap en bevalling thuis en in het ziekenhuis

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Verloskundigen van de eerste en de tweede lijn informeren u over verschillende onderwerpen, zoals zwangerschap, baring en het kraambed.

MAANDAG 09 MRT

Diabetes, dagelijks bewegen en gezondheid

De voorlichtingsbijeenkomst over de invloed van het dagelijks bewegen op de gezondheid is bedoeld voor mensen met diabetes, partners en overige geïnteresseerden.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.