PUBLIEKSAVOND

Graag willen we u binnenkort weer eens ontmoeten om u bij te praten over alle actuele ontwikkelingen in ons ziekenhuis. Deze keer niet in het ziekenhuis zelf, maar online! Op maandag 12 juli van 18.00-20.00 uur organiseren we deze online publieksavond. Het programma ziet er als volgt uit:

Actuele ontwikkelingen
Onze bestuursvoorzitter Luc van den Akker stelt zich graag aan u voor en neemt u in vogelvlucht mee door het afgelopen jaar. Hoe verliep de coronapandemie in Laurentius en hoe staat het er nu voor in ons ziekenhuis? Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Werken op de IC tijdens de pandemie
Wendy Weijers is verpleegkundige op onze Intensive Care. Zij en haar collega’s hebben een uitzonderlijk jaar achter de rug. Ze zal haar ervaringen op de werkvloer met ons delen.

Cliëntenraad
Namens de Cliëntenraad zal Hans Schuurman de resultaten delen van de meest recente enquêtes die zijn voorgelegd aan ons Cliëntenpanel. De onderwerpen waren wachtkamerbeleving en de ervaringen met het Laurierblad.

Ontwikkelingen in en om het ziekenhuisterrein
Ons ziekenhuis wordt steeds mooier en toegankelijker, maar de metamorfose is nog niet voltooid. Manager Facilitair, Nataschja Zaal, praat u bij over de meest recente aanpassingen in en om het ziekenhuis.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via  het online aanmeldformulier (of via e-mail: communicatie@lzr.nl). Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de link waarmee u kunt deelnemen. De bijeenkomst is van thuis uit te volgen via een PC, laptop, tablet of telefoon, zolang deze maar in verbinding staat met het internet. Door op de link te klikken, kunt u deelnemen aan de online publieksavond.

Vragen stellen aan de sprekers kan tijdens de bijeenkomst via de chatfunctie. Heeft u nu al een vraag, dan kunt u deze opsturen naar communicatie@lzr.nl.

Tot ziens op 12 juli!

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.