PUBLIEKSAVOND

Komt u ook naar onze publieksavond op dinsdag 18 september? Deze keer ontvangen wij u graag in onze nieuwe entreehal om met u in gesprek te gaan over de volgende onderwerpen:

Actuele ontwikkelingen 
Onze voorzitter Raad van Bestuur Marja Weijers praat u bij over allerlei actuele ontwikkelingen binnen het Laurentius Ziekenhuis. Heeft u vragen of suggesties? Dan horen wij graag van u. 

Restaurant en keuken
Tijdens de vorige publieksavond stonden we uitgebreid stil bij deuitslag van de Cliëntenpanel-enquête over het nieuwe restauranten de keuken. John Golsteijn (manager Services) en Patrick Beckers en Arjan Ament (teamleiders keuken) delen graag de laatste ontwikkelingen en gunnen u alvast een blik op de toekomstige inrichting.

Medische technologie
In een ziekenhuis word je letterlijk omringd door technologie die het mogelijk maakt dat we steeds meer ziektes en afwijkingen kunnen opsporen en behandelen. Tijdens een tweetal presentaties laten we u kennismaken met diverse toepassingen van de medische technologie:

- Beeldvormende technieken: Roland Kengen, nucleair geneeskundige, legt de verschillen uit tussen de diverse beeldvormende technieken (scans).

- 3D-kijkoperaties: Bij sommige kijkoperaties maken we in het Laurentius gebruik van 3D-techniek. Hierbij kan de specialist nog nauwkeuriger opereren, omdat er door de 3D-schermen en -brillen ook diepte zichtbaar is. Chirurg Jeroen Leijtens vertelt er graag meer over en u kunt zelf ervaren hoe het is om met een 3D-bril naar een operatie te kijken!

Waar en wanneer
Dinsdag 18 september van 18.00 tot 20.00 uur in de nieuwe entreehal, Laurentius Ziekenhuis.

Wilt u deelnemen?
Deelname is gratis. U kunt zich tot 14 september aanmelden via het inschrijfformulier of per telefoon: 0475 - 38 25 15.

Voorafgaand aan de publieksavond is er van 11.30-14.00 en 16.30-18.00 uur een informatiemarkt nabij de nieuwe hoofdingang van het ziekenhuis. Hier presenteren we u diverse voorbeelden van medische technologie, denk aan 3D-scopen, de MRI prostaat robot of beademingsapparatuur. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.