PUBLIEKSAVOND

We zijn verheugd dat wij na een lange tijd weer een publieksavond kunnen organiseren in ons ziekenhuis. We nodigen u graag uit op maandag 25 juli van 18.30 tot 20.30 uur. Komt u ook?

Het programma ziet er als volgt uit: 

Actuele ontwikkelingen
Voorzitter Raad van Bestuur Luc van den Akker neemt u graag mee in de actuele ontwikkelingen in ons ziekenhuis. We hebben gewerkt aan een nieuwe strategie; wat houdt deze in en wat is de koers voor Laurentius in de komende jaren? 

Cliëntenraad
Onze nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad, Arno Verhoeven, stelt zich graag aan u voor. Hij zal ingaan op de laatste uitvraag van het cliëntenpanel en op projecten waar de Cliëntenraad bij betrokken is.

Digitalisering in de zorg
Een belangrijke ontwikkeling, en tevens een pijler in onze koers voor de komende jaren, is digitalisering van zorg. Wat houdt dit in, hoe zien we dit in Laurentius en wat betekent dit voor patiënten? Teamleider en CNIO Monique Geujen praat u graag bij. Een CNIO is iemand met een verpleegkundige achtergrond die zich op strategisch niveau bezighoudt met ICT in de zorg.

Samenwerking
Een ander belangrijk thema van onze nieuwe strategie is samenwerking. Laurentius wil een netwerkziekenhuis zijn. Waar zetten we ons voor in? Projectleider Daphne de Bruijn vertelt u meer hierover en gaat samen met een projectgroepslid in op het project ‘Samenwerking wijkverpleging op Spoedeisende Hulp-Huisartsenpost’.

Aanmelden
De zaal zit (bijna) vol! U kunt zich alleen nog telefonisch aanmelden tijdens kantooruren (0475-382515). We kunnen u dan op de reservelijst plaatsen.

Tot ziens op 25 juli!

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.