PUBLIEKSAVOND

Komt u ook naar onze publieksavond op maandag 25 juni? Wij gaan graag met u in gesprek over de volgende onderwerpen:

Actuele ontwikkelingen 
Onze voorzitter Raad van Bestuur Marja Weijers praat u bij over allerlei actuele ontwikkelingen binnen het Laurentius Ziekenhuis. Heeft u vragen of suggesties? Dan horen wij graag van u.  

Toegankelijkheid en bewegwijzering in het ziekenhuis
Ons ziekenhuis heeft de laatste jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan. Afdelingen zijn gerenoveerd en hebben nieuwe locaties gekregen. Het buitenterrein is vernieuwd en binnenkort wordt de nieuwe hoofdingang in gebruik genomen. Sven Lamerichs, manager Beheer en Techniek, neemt u mee in alle veranderingen.

Intensive Care
Op de Intensive Care (IC) worden de meest zieke patiënten van het ziekenhuis behandeld. Om dit veilig te kunnen doen is geavanceerde apparatuur nodig om alle lichaamsfuncties te bewaken. Mensen die op een IC gelegen hebben of een naaste op de IC hebben gehad, weten hoe heftig deze periode kan zijn. Niettemin kan er zeer dankbare zorg geleverd worden op deze afdeling. Om u een indruk te geven van het werken op een IC zullen Rob Wilting (chirurg-intensivist en medisch manager) en Judith Haans (verpleegkundige en teamleider) u meer vertellen over onze nieuwe IC en wat men kan verwachten tijdens een IC-opname.

Uitslag enquête Cliëntenpanel
Hans Schuurman van de Cliëntenraad deelt de resultaten van de meest recente enquête naar ons Cliëntenpanel. De vragen hadden betrekking op ons restaurant De Pelikaan: wat vindt u van de accommodatie, de gastvrijheid en het assortiment?

Het Laurentius Ziekenhuis gaat graag met u in gesprek over bovenstaande onderwerpen. Heeft u vragen, tips of mededelingen? Laat het ons dan vooral weten.

Waar en wanneer
Maandag 25 juni van 18.00 tot 20.00 uur in Munsterzaal 1, Laurentius Ziekenhuis.

Wilt u deelnemen?
Deelname is gratis. U kunt zich tot 21 juni aanmelden via het inschrijfformulier of per telefoon: 0475 - 38 25 15.

 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.