PUBLIEKSAVOND

Graag nodigen we u uit voor onze publieksavond op dinsdag 2 juli van 18.00 tot 20.00 uur: een informatieve avond waarop we u bijpraten over ons ziekenhuis en onze zorg. Het programma:

Actuele ontwikkelingen
Marja Weijers, voorzitter Raad van Bestuur, deelt de meest actuele ontwikkelingen binnen het Laurentius Ziekenhuis met u. Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Laurentius is als één van de weinige ziekenhuizen in Nederland in het bezit van een MVO-zelfverklaring. De afgelopen jaren hebben we steeds meer stappen gezet op weg naar een nog duurzamere organisatie. Graag nemen we u mee in de wereld van het maatschappelijk verantwoord ondernemen en laten we zien hoe we dit binnen Laurentius vormgeven.

  • Ger Biesmans (manager facilitair bedrijf) verzorgt de inleiding en vertelt onder meer over hoe we als ziekenhuis bewust inkopen.
  • Sven Lamerichs (manager techniek) praat u bij over hoe we duurzaamheid hebben geïntegreerd in onze bouw en techniek.
  • Loek Kurvers (manager HRM) vertelt hoe we zorgdragen voor de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Zodat zij op hun beurt gezond én fit voor u kunnen zorgen wanneer dat nodig is.

Cliëntenraad over fusie
Onlangs hebben de Cliëntenraden van Laurentius en VieCuri een enquête over de fusie uitgezet onder de inwoners van Noord- en Midden- Limburg. Hans Schuurman, voorzitter van de Cliëntenraad Laurentius, vertelt u er meer over.

Aanmelden: U kunt zich tot 28 juni aanmelden via het inschrijfformulier of per telefoon: 0475-382515.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.