PUBLIEKSAVOND

Komt u ook naar onze publieksavond op dinsdag 12 december? Wij gaan graag met u in gesprek over de volgende onderwerpen:

Actuele ontwikkelingen 
Onze voorzitter Raad van Bestuur Marja Weijers praat u bij over allerlei actuele ontwikkelingen binnen het Laurentius Ziekenhuis. Heeft u vragen of suggesties? Dan horen wij graag van u. 

Complimenten, klachten, claims en calamiteiten
Iedere dag doen onze medewerkers hun best zo goed mogelijk te zorgen voor onze patiënten. We horen graag terug hoe patiënten deze zorg ervaren. Wanneer ze tevreden zijn, maar ook wanneer niet alles naar wens is verlopen. Onze klachtenfunctionarissen en stafjuristen leggen u graag uit op welke manier we omgaan met een klacht of claim. Het kan ook voorkomen dat het ziekenhuis zelf contact opneemt met een patiënt vanwege een intern onderzoek naar een calamiteit. Ook deze situatie zullen we verder uitleggen.

NB: Tijdens de publieksavond lichten we deze onderwerpen algemeen toe. We kunnen daarom niet ingaan op uw persoonlijke ervaring met ons ziekenhuis.

Nieuwe keuken en restaurant
Eind november openden wij onze nieuwe keuken en restaurant. Hier kunnen in een sfeervolle ambiance zowel medewerkers als bezoekers van het ziekenhuis een hapje eten. Dagelijks bereidt de keuken zo’n 300 maaltijden voor patiënten. Door de modernisering van de keuken kunnen we beter tegemoetkomen aan de wensen van de patiënt. Bovendien zal er minder voedsel verspild gaan worden. Patrick Beckers en John Golsteijn leggen het graag aan u uit!

Het Laurentius Ziekenhuis gaat graag met u in gesprek over bovenstaande onderwerpen. Heeft u vragen, tips of mededelingen? Laat het ons dan vooral weten.

Wilt u deelnemen?
Deelname is gratis. U kunt zich tot 8 december aanmelden via het inschrijfformulier of per telefoon: 0475 - 38 25 15.

 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.