OVER LAURENTIUS

WELKOM

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor en van de inwoners van Midden-Limburg en levert kwalitatief hoogstaande, klantgerichte, toegankelijke en efficiënte zorg voor het volledige pallet aan medisch specialistische zorg en de daartoe benodigde verpleging en verzorging. 

Let op: hoofdingang per 21 juli 2018 via de Oranjelaan! De hoofdingang aan de Mgr. Driessenstraat is gesloten per maandag 23 juli.

Tip: controleer uw routenummer

U vindt hier het overzicht van de routenummers.

Er wordt volop verbouwd in het ziekenhuis. Vanaf zaterdag 21 juli 2018 hebben alle poliklinieken en afdelingen een nieuw nummer. Kijk op het overzichtsbord in de nieuwe entreehal en de polikliniekhal van het ziekenhuis voor een actueel routenummer. Natuurlijk staan onze medewerkers en vrijwilligers ook altijd voor u klaar om u de weg te wijzen.


 

ACTUEELR

VRIJDAG 16 NOV

Laurentius treft voorbereidingen voor mogelijke griepgolf

Vorige winter duurde het griepseizoen maar liefst 18 weken. In een griepseizoen wordt er een stevig beroep gedaan op de beddencapaciteit van ziekenhuizen. Om de beddencapaciteit optimaal te benutten, is het Laurentius Ziekenhuis gestart met een nieuwe, snellere methode om griep te diagnosticeren. Want hoe eerder duidelijk is of een patiënt griep heeft, hoe sneller de juiste isolatiemaatregelen kunnen worden getroffen en een eventuele behandeling kan worden gestart. 

DINSDAG 13 NOV

November-editie Laurierblad

Deze week wordt ons nieuwe Laurierblad huis-aan-huis bezorgd. We besteden in deze editie speciaal aandacht aan de behandeling van de volgende (veel voorkomende) klachten en ongemakken.

ACTIVITEITENR

DINSDAG 20 NOV

Zwangerschap en bevalling thuis en in het ziekenhuis

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Verloskundigen van de eerste en de tweede lijn informeren u over verschillende onderwerpen, zoals zwangerschap, baring en het kraambed.

DONDERDAG 22 NOV

MS inloopmiddag

De MS-vereniging houdt op donderdag een inloopmiddag voor mensen met Multiple Sclerose en (in)direct betrokkenen.

WOENSDAG 05 DEC

Inloopmiddag voor rugpatiënten

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten (NVVR) houdt bij de poli neurologie van het Laurentius Ziekenhuis een inloopmiddag voor mensen met rug- en beenklachten en direct betrokkenen.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.