DRS. C.F.M. (CARLO) WELTERS

FUNCTIE

plastisch chirurg

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2007

SPECIALISME

plastische chirurgie

AANDACHTSGEBIEDEN

handchirurgie, polschirurgie, microchirurgie en esthetische chirurgie

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 32

 Na mijn studie geneeskunde heb ik de opleiding tot algemeen chirurg gedaan. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik het leuker vond om me bezig te houden met reconstructies, het herstellen van een wond of beperking, dan met het ‘weghalen’ van ziekten. Ik heb me daarom verder gespecialiseerd tot plastisch chirurg. Bij het vak is veel vindingrijkheid vereist. Voor veel problemen hebben we een oplossing. Je moet alleen bij elke patiënt goed nagaan op welke manier je hem het beste kunt helpen. Er zijn vaak vele wegen die naar Rome leiden.


In het Laurentius ziekenhuis houd ik mij onder andere bezig met borstreconstructies. Bij mensen met borstkanker is het soms nodig de borst te amputeren. Meteen na de operatie door de chirurg, kan ik de geamputeerde borst reconstrueren. Daar zijn verschillende methoden voor. Samen met de patiënte bespreek ik de meest geschikte.

Naast de borstreconstructies kunnen er bij mij patiënten terecht met uiteenlopende klachten. We willen in Roermond zo veel mogelijk behandelingen aanbieden. Zeer grote, complexe ingrepen zullen we echter blijven uitvoeren in Eindhoven of Veldhoven. Mijn indruk van Laurentius is dat iedereen hier enthousiast is en hulpvaardig. De poli chirurgie, waar ik spreekuur houdt, ziet er mooi uit en is erg ruim. De sfeer is hier erg positief.
 
Naast mijn werk in Roermond ben ik ook lid van de maatschap plastische chirurgie Zuidoost Brabant, en ook werkzaam in de ziekenhuizen in Geldrop, Eindhoven en Veldhoven. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.