DRS. J.M.J.A.A. (JOS) STRAETMANS

FUNCTIE

kno-arts

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2013

SPECIALISMEN

kno, slaapwaakcentrum

AANDACHTSGEBIEDEN

hoofd- en halschirurgie, hoofd- en halsoncologie

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 25 67

OPLEIDING

Jos Straetmans is opgeleid tot KNO-arts in het Maastricht UMC+. Hij heeft promotieonderzoek gedaan naar het Humane Papilloma virus (HPV) in oropharynxcarcinomen.

 Mijn interesse in de anatomie van het hoofd en de hals, maakte dat ik koos voor de opleiding tot KNO-arts. Klachten in het keel, neus en oorgebied zijn erg uiteenlopend en variëren van gehoorverlies, heesheid en allergische neusklachten tot goedaardige maar ook kwaadaardige zwellingen. Er is dus een groot verschil tussen de verschillende patiënten. Daarom is het nog belangrijker om bij elke patiënt zorg op maat te leveren.

Als KNO-arts vervul je een centrale rol bij de diagnostiek en therapie van aandoeningen van de bovenste lucht- en voedselweg. De goedaardige, maar helaas ook niet zelden waargenomen kwaadaardige zwellingen van de hals en nekregio vormen een belangrijk onderdeel van het werk als KNO-arts. Ik vind het daarom erg prettig deze specifieke zorg te kunnen leveren in nauwe samenwerking met diverse disciplines binnen het Laurentius ziekenhuis en het oncologisch centrum in het Maatsricht UMC+ waar ik ook deeltijds werk. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.