MIJN.LZRS M

DR. N. (NELLEKE) VAN DE BUNT - SCHOUTEN

FUNCTIE

chirurg

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2019

SPECIALISME

chirurgie

AANDACHTSGEBIEDEN

oncologische (mamma-, weke delen, colorectale), hoofd-hals en buikwand (liesbreuken, navelbreuken, buikwandbreuken) chirurgie.

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 32

OPLEIDING

Dr. Nelleke van de Bunt-Schouten is afkomstig uit de regio Utrecht. Ze studeerde Geneeskunde in Leiden en is daarna gepromoveerd op liesbreukchirurgie (TEP) in het Diakonessenhuis te Utrecht. Daarna begon zij aan de opleiding tot chirurg in Zuyderland. Haar differentiatie tot oncologisch chirurg heeft ze voltooid in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven/Eindhoven.

 Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van patiënten met borstkanker, huidkanker en dikke darmkanker. Ik vind het belangrijk dat de patiënt goed geïnformeerd wordt over de verschillende behandelopties en een goede ondersteuning en begeleiding krijgt bij het maken van een ‘up-to-date’ en een ‘op de patiënt toegespitst’ behandelplan. Verder heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met liesbreuken, navelbreuken, schildklier- en proctologische problemen. Ook hierbij vind ik ‘zorg op maat’ en een goed patiëntencontact erg belangrijk.
 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.