MIJN.LZRMijn.LZR S M

SPORTMEDISCH ONDERZOEK

Steeds meer mensen willen sporten en willen weten welke sport het meest geschikt is. Een goed onderzoek en advies is dan belangrijk. Daarom voeren de sportartsen verschillende onderzoeken uit afgestemd op sportintensiteit en uw leeftijd. De onderzoeken kunnen bestaan uit een hartfilmpje, een longfunctietest, uitgebreid onderzoek van het houdings- en bewegingsapparaat en een inspanningstest.
Voor meer informatie over sportmedische onderzoeken verwijzen wij u naar de Sportgeneeskunde VieCuri.

Losse inspanningstesten

Inspanningstesten kunnen ook los als Sportmedisch Onderzoek worden uitgevoerd. De testen worden uitgevoerd door SportAdviesBureau In2Motion in samenwerking met de sportarts. De testen kunnen worden uitgevoerd met of zonder lactaatmetingen, met of zonder gezichtsmasker, afhankelijk van de doelen en wensen van de sporter. Voor meer informatie neemt u contact op met In2Motion via deze link: In2Motion.

Vergoedingen van Sportmedisch Onderzoek vallen onder de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar. Een afspraak maken voor een losse inspanningstest kunt u telefonisch maken via VieCuri, onze samenwerkingspartner op het gebied van Sportgeneeskunde: telefoon: (0478) 52 27 74. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.