MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. F.H.F. (FEMKE) DEELEN

FUNCTIE

internist

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2021

SPECIALISME

interne geneeskunde

AANDACHTSGEBIEDEN

osteoporose/metabole botziekten, (bij)schildklierziekten, hypofyseaandoeningen, bijnieraandoeningen, diabetes mellitus, transgender.

BIG-REGISTRATIENUMMER

59910516501

OPLEIDING

Na haar studie geneeskunde in het Radboud UMC te Nijmegen heeft Femke de opleiding tot internist gevolgd in het Maxima Medisch Centrum (MMC) te Eindhoven/Veldhoven. Vervolgens heeft ze haar registratie behaald in het aandachtsgebied endocrinologie in het Maastricht MUMC+.

 "Als endocrinoloog heb je specifieke kennis van allerlei hormoonziekten zoals bijvoorbeeld (bij) schildklierziekten, hypofyseaandoeningen en bijnieraandoeningen. In nauwe samenwerking met andere deskundigen behandel ik daarnaast aandoeningen als diabetes mellitus (suikerziekte) en osteoporose/metabole botziekten. Ik heb dit specialisme binnen de interne geneeskunde altijd interessant gevonden en de aandoeningen hebben vaak een multidisciplinaire aanpak. 

Binnen de endocrinologie nemen de mogelijkheden op het gebied van diagnostiek en behandeling van diverse ziektebeelden snel toe. Ik vind het belangrijk deze ontwikkelingen te vertalen naar de situatie van de individuele patiënt. Het geeft me voldoening om samen met de patiënt tot een optimaal diagnostisch-/behandelplan te komen.
Bovendien vind ik het belangrijk dat kennis overgedragen wordt naar collegae. Het opleiden van jonge collegae geeft me veel voldoening en houdt me scherp."

Hiervoor heeft Femke gewerkt als internist-endocrinoloog in het Viecuri Medisch Centrum te Venlo en in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.