Mijn.LZR S M

DRS. G. (LIEVE) OPDENAKKER

FUNCTIE

radioloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2000

SPECIALISMEN

mammapoli, radiologie

AANDACHTSGEBIEDEN

mammapoli, buik-, maag- en darmgebied, kinderradiologie

BIG-REGISTRATIENUMMER

89.052.869.901

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 22 58

OPLEIDING

Lieve Opdenakker studeerde geneeskunde en specialiseerde in de radiologie aan het Universitair Ziekenhuis Leuven (België). Sinds september 2000 is zij als radioloog werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis. Naast een brede algemene radiologiekennis heeft zij als aandachtsgebieden radiologie van de borsten en buik, neuroradiologie en radiologie bij kinderen.

 Ik wil graag bijdragen aan een goede, snelle en patiëntvriendelijke diagnostiek met indien mogelijk “one-stop-shopping”, oftewel de onderzoeken zoveel mogelijk op dezelfde dag plannen in aansluiting met polibezoeken bij specialist of bezoek bij een huisarts. Begrijpelijke uitleg voor elk onderzoek en informatie over de eventuele nabehandeling hoort daar vanzelfsprekend bij. De korte lijnen tussen de specialisten in Laurentius werken prettig en kunnen bijdragen aan een snelle doorstroming van patiënten.

Via diverse nevenfuncties probeer ik actief bij te dragen aan het steeds verbeteren van de zorg, onder andere interne auditor Laurentius voor interne kwaliteitsaudits op verschillende afdelingen in het ziekenhuis, deelname tracer waarbij de patiënt in het hele zorgtraject wordt gevolgd en gehoord en reflector IFMS om medisch specialisten een spiegel voor te houden.

Daarnaast ben ik lid van nationale en internationale verenigingen van radiologen in Nederland, België, Europa en Noord-Amerika. Kennis en ervaring up-to-date houden en uitwisselen doe ik als lid en van de Europese vereniging van gastro-abdominale radiologie, lid van de sectie mammaradiologie, abdominale radiologie en kinderradiologie van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.