MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. P.M.A. DE SMET

FUNCTIE

orthopeed, orthopedisch chirurg

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2000

SPECIALISME

orthopedie

AANDACHTSGEBIEDEN

algemene orthopedie, traumatologie, kniechirurgie (arthroscopisch en (revisie- )prothese chirurgie), voet- en enkelchirurgie

BIG-REGISTRATIENUMMER

19.048.588.401

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 28 37

OPLEIDING

Drs. de Smet studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent (België) en volgde de opleiding Orthopedie in het /academisch Ziekenhuis Gent (België) en in de Maartenskliniek in Nijmegen.

 Alle orthopeden in dit ziekenhuis zijn zeer goed in thuis in de traumatologie. Dit omvat alle het letsel van het steun- en bewegingsapparaat. Alleen handletsel wordt door de chirurgen uitgevoerd. En verwijzen we patiënten door naar het Academisch Ziekenhuis in Maastricht bij zeer ernstige schade aan de wervelkolom of zeer ingewikkelde bekkenfracturen.

Daarnaast zijn we allemaal gespecialiseerd. Mijn aandachtsgebieden zijn voet- en enkel- en knieproblematiek. Waarbij de kniechirurgie en dan met name knieprothesen, knieprothese-revisies en de kruisbandchirurgie mijn speciale aandacht heeft. In het Laurentius ontwikkelen we ons steeds verder en plaatsen we ook enkelprotheses en grote-teen-protheses.

De kwaliteit van de zorg ligt mij na aan het hart. Daarom ben ik lid van de Kwaliteitscommissie van het Laurentius Ziekenhuis. Gelukkig zijn er steeds betere meetinstrumenten om die kwaliteit te meten. Kwaliteitsverbetering is een continu proces, dat steeds onze aandacht zal blijven vragen. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.