BLOEDAFNAME

BEREIKBAARHEID

maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur

ROUTENUMMER 0.11

J (0475) 38 24 67

U bent zonder afspraak welkom.

Bij de poli Bloedafname kunt u terecht om bloed te laten prikken of om urine, ontlasting of ander lichaamsmateriaal af te geven.
Om bloed te laten prikken hebt u een verwijzing van uw huisarts, specialist of behandelend arts van uw zorginstelling nodig. Via bloedonderzoek kunnen we vaststellen wat er mogelijk met u aan de hand is. Ook kan via het afnemen van bloed worden gekeken of een behandeling goed aanslaat. U bent zonder afspraak welkom. Neem wel het aanvraagformulier van uw verwijzer en een geldig legitimatiebewijs mee.


lees meerP -

Werkwijze
U neemt een volgnummer, waarna u opgeroepen wordt voor registratie. Na registratie neemt u plaats in de wachtruimte. Als uw volgnummer op het display verschijnt, dan bent u aan de beurt. De medewerker neemt vervolgens bloed bij u af. Hierna wordt uw bloed onderzocht in onze laboratoria. Uw specialist, behandelaar arts of huisarts ontvangt daarna de uitslag. Dit kan een paar dagen duren. Hij maakt met u een afspraak om de uitslag te bespreken.

Bloedprikken bij u in de buurt
Behalve in het ziekenhuis in Roermond en bij het Servicepunt Laurentius Echt, kunt u ook bloed laten afnemen bij een tromboseprikpunt. Hier kunt u van maandag tot en met vrijdag als patiënt met een verwijzing, zonder afspraak ook terecht voor bloedafname. Bekijk het overzicht met priklocaties bij u in de buurt:


-
 
VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.