MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. (ALEXANDER) VAN GORP

FUNCTIE

radioloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2018

SPECIALISMEN

prostaat mri centrum, radiologie

BIG-REGISTRATIENUMMER

9.915.064.601

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 22 58

OPLEIDING

Drs. Alexander van Gorp is geboren in Geldrop en opgegroeid in Heeze-Leende. Hij studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en volgde zijn opleiding tot radioloog in het Deventer Ziekenhuis. Voorheen is hij werkzaam geweest in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en in het Deventer Ziekenhuis.

 De diversiteit van het vak en het dynamische karakter van de Radiologie spreken mij erg aan. Het is een uitdaging om met behulp van beeldvorming steeds tot de juiste diagnose te komen. Vooral de combinatie van beeldvorming, patiëntencontact en deels invasieve handelingen maken de radiologie tot een afwisselend en interessant vakgebied.

Ik ben een algemeen breed georiënteerde radioloog, met kwaliteit hoog in het vaandel. Ik vind hierbij prettige omgang met patiënten en collega’s onontbeerlijk. In het bijzonder beoefen ik mijn speerpunt cardiale radiologie en samen met de cardiologen proberen wij op het gebied van cardiale beeldvorming vooruit te streven en hoogwaardige zorg te bieden aan onze patiënten. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.