MIJN.LZR S M

DRS. H.L. (HENDRIK) JIANG

FUNCTIE

chirurg

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2008

SPECIALISME

chirurgie

AANDACHTSGEBIEDEN

vaatchirurgie, thoraxchirurgie

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 32

 Van oudsher is chirurgie een beroep binnen de geneeskunde die menigeen wellicht het meeste tot de verbeelding spreekt. Wat deze stiel mij vooral aanspreekt is het complete plaatje: Je bent in eerste plaats arts, je beheerst de geneeskunst, schrijft medicijnen of therapieen voor, maar een operatie is ook een directe, actieve (be)handelen. Het resultaat is dan ook een effect van de chirurgische vakmanschap. 

Met de vooruitgang binnen de geneeskunde is er steeds een evolutie naar nieuwe, verbeterde behandelingsmethoden. Ook in mijn aandachtsgebied, de long en vaatchirurgie, is er een boeiende ontwikkeling van nieuwe technologieën die patientvriendelijkere en nieuwe grensverleggende behandelingsmogelijkheden aanbiedt. Om deze kennis en technieken goed te beheersen is er een tendens naar superspecialisatie en wordt de patient nu meer en meer door een team van specialisten behandeld. Anderzijds geeft een chirurgische ingreep toch een bijzondere dimensie aan 'een goed contact' in de arts/chirurg - patient relatie.

Na mijn opleiding in België te hebben voltooid, ben ik met veel enthousiasme in het ambitieuze Laurentius Ziekenhuis begonnen als long- en vaatchirurg. De aangename en hartelijke sfeer alhier zorgt alvast voor een gezonde werklust om samen de medische dienstverlening in de regio verder succesvol uit te bouwen. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.