MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. I.H. (ING HAN) LIEM

FUNCTIE

nucleair geneeskundige

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2024

SPECIALISME

nucleaire geneeskunde

BIG-REGISTRATIENUMMER

19.022.499.101

OPLEIDING

Ing Han Liem heeft geneeskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Daarna heeft hij onder andere als research AGNIO op de afdeling nucleaire geneeskunde in het AVL/NKI gewerkt. De opleiding tot nucleair geneeskundige heeft hij in AZM/MUMC gevolgd. Daarna heeft hij meer dan 20 jaar als nucleair geneeskundige in Máxima MC gewerkt.

 Tijdens mijn jaren in Maxima MC heb ik meerdere perioden in het Laurentius ziekenhuis mogen waarnemen. Dit is altijd een heel fijn ziekenhuis en een prettige afdeling geweest om te werken. Vanaf 2024 ben ik lid van de fantastische vakgroep en afdeling nucleaire geneeskunde van het Laurentius ziekenhuis. 

Het vak van de nucleaire geneeskunde is boeiend en waardevol voor zowel de diagnostiek als behandeling van patiënten. De methodiek en verkregen informatie is verschillend van andere beeldvormende en diagnostische disciplines. Zo geeft bijvoorbeeld een PET-CT andere informatie dan een MRI. Gezamenlijk komen we zo tot de meest accurate conclusie en de meest optimale behandelingskeuze voor de patiënten. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.