MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. I.J.H. (INGE) WELLES

FUNCTIE

geriater

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2014

SPECIALISME

geriatrie

BIG-REGISTRATIENUMMER

69.909.505.201

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 02

OPLEIDING

Drs. Inge Welles is opgeleid in Maastricht en Nijmegen. Ze werkte hiervoor in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, Pro-Persona en het Radboudumc in Nijmegen en het TweeStedenziekenhuis in Tilburg. 

 Het Laurentius Ziekenhuis ligt in een mooie, bruisende regio. Maar het is ook een regio waar de vergrijzing snel gaat. In de ouderenzorg is dus nog veel te bereiken.
In de huidige maatschappij worden ouderen vaak negatief afgeschilderd, en juist voor hen wil ik mij inzetten. Hierbij richt ik mij met name op de kwaliteit van het leven en behoud van zelfstandigheid.

De geriatrie is een heel veelzijdig maar onbekend vak. Wij ondersteunen specialisten en huisartsen op gebied van delierbehandeling, probleemgedrag bij dementie, pre-operatieve screening van (kwetsbare) ouderen, begeleiding rondom een operatie, somatische problematiek, onverklaarde achteruitgang, medicatiereviews, vragen rondom het levenseinde etc. Via deze samenwerking hoop ik dat we allemaal meer opsteken en zo de zorg voor al onze (oudere) patiënten te verbeteren. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.