MIJN.LZRMijn.LZR S M

DR. J. (JEROEN) HEEMSKERK

FUNCTIE

chirurg-oncoloog, gastro-intestinaal chirurg

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2008

SPECIALISME

chirurgie

AANDACHTSGEBIEDEN

minimaal invasieve chirurgie, transanale endoscopische microchirurgie, rectumchirurgie, proctologie

BIG-REGISTRATIENUMMER

19.048.384.301

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 27 32

OPLEIDING

Jeroen Heemskerk is opgeleid tot chirurg. Hij promoveerde in 2014 aan de Universiteit Maastricht op het onderwerp van robot-geassisteerde laparoscopische chirurgie.

 Mijn interesse voor buikwandchirurgie heeft geleid tot de oprichting van een gespecialiseerd liesbreukcentrum. Onder de naam liesbreukcentrumlimburg.nl bieden we hoogwaardige liesbreukchirurgie aan door een gespecialiseerd team in een zogenoemd “one-stop model”: ’s Ochtends op de poli betekent ’s middags geopereerd en ’s avonds naar huis. Deze verbetering van kwaliteit en service wordt door veel patiënten gewaardeerd.

Ons TEM-centrum heeft een uitgebreide expertise met diagnostiek, zorgvuldige indicatiestelling en operatieresultaten waar ik trots op ben. We participeren in meerdere interessante studies om de behandeling van patiënten met endeldarmkanker te verbeteren en de schade van de behandeling te minimaliseren.

Mijn interesse in minimaal invasieve chirurgie heeft geleid tot een promotie aan de Universiteit Maastricht op het onderwerp van robot-geassisteerde laparoscopische chirurgie. Dit onderwerp is nog steeds zeer actueel en het laatste woord is daar zeker nog niet over gezegd. Dergelijke veelbelovende, innovatieve, maar ook dure behandelingen moeten mijns inziens zorgvuldig worden onderzocht voordat ze in de dagelijkse praktijk worden geïmplementeerd. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.