MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. J.M.E. (JON) ANDERSON

FUNCTIE

anesthesioloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2008

SPECIALISMEN

anesthesiologie, pijnpoli

BIG-REGISTRATIENUMMER

39.046.816.501

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 21 28

 Wat ik leuk vind aan het werk als anesthesist is dat je op verschillende afdelingen werkt, zoals de OK, de IC, en de Spoedeisende Hulp. Daarbij heb je contact met allerlei specialisten, omdat je met alle soorten operaties te maken hebt. Als anesthesist ben je eigenlijk degene die de operatie mogelijk maakt voor de behandelend arts.

Voordat ik naar Laurentius kwam, heb ik gewerkt in de St. Maartenskliniek in Nijmegen. Dat is een gespecialiseerd ziekenhuis voor orthopedische operaties. Ik heb daar veel geleerd over lokale/regionale verdovingstechnieken. In Laurentius wil ik graag de lokale/regionale anesthesie verder ontwikkelen. Samen met de andere anesthesisten wil ik graag anesthesie op maat bieden. Ik vind dat je patiënten alleen moet verdoven waar dat nodig is. Regionale anesthesie is minder zwaar dan een algehele narcose.
Ook is lokale verdoving de beste vorm van pijnbestrijding direct na een operatie. Patiënten hebben al angst en stress voor de operatie. Na de operatie zijn ze slaap achter en hebben ze pijn. Dat hoeft niet.

Met eenvoudige middelen kun je de pijn voor de patiënt draaglijk maken. Ook op de pijnpoli probeer ik bij patiënten de pijn te verzachten, zodat ze hun energie kunnen besteden aan herstellen en andere dingen in hun leven. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.