MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. L (LEJAN) SCHULTINGE

FUNCTIE

internist-intensivist

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2022

SPECIALISME

intensive care

BIG-REGISTRATIENUMMER

19915082901

OPLEIDING

Lejan Schultinge heeft de opleiding tot internist gedaan in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond en Catherina Ziekenhuis te Eindhoven. De differentiatie/fellowship tot internist-intensivist vond plaats in het MUMC+ te Maastricht. 

 "Reeds voordat ik startte met de opleiding tot internist wist ik dat mijn hart bij de Intensive Care lag. Ik ben, nadat ik arts-assistent IC was, dan ook bewust de opleiding tot internist gaan doen om uiteindelijk internist-intensivist te worden. Ik houd van de enorme variatie binnen dit vak, waarbij er veel acute/spoedeisende situaties zijn, maar waar we ook te maken hebben met patiënten en de bijbehorende naasten die langer op de Intensive Care liggen.

Binnen het ziekenhuis neem ik tevens deel in de acute commissie, waarbij wij ons bezighouden met de organisatie rondom de behandeling van acuut zieke patiënten en reanimaties in het ziekenhuis. Binnen onze Intensive Care houd ik me samen met een collega bezig met de opleiding voor co-assistenten en de begeleiding van arts-assistenten."

Hiervoor werkte Lejan als internist-intensivist in het MUMC+. Ze is vast gedetacheerd vanuit het MUMC+ naar het Laurentius Ziekenhuis. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.