MIJN.LZR S M

DRS. L. (LIESBETH) FAVEREY

FUNCTIE

kinderarts

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2018

SPECIALISME

kindergeneeskunde

AANDACHTSGEBIEDEN

infectiologie, immunologie en reumatologie

BIG-REGISTRATIENUMMER

29.908.733.001

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 20 25

OPLEIDING

Drs. Liesbeth Faverey is geboren en opgegroeid in Suriname, en ze woont sinds 2007 in Nederland. Ze volgde haar artsenopleiding aan de Anton de Kom Universiteit in Suriname. Na 1,5 jaar opleiding kindergeneeskunde in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo verhuisde Liesbeth naar Nederland. Ze werkte als arts-assistent op de afdeling kindergeneeskunde in het Amphia Ziekenhuis Breda. Daarna begon ze in Brussel met de opleiding tot kinderarts. De laatste twee jaar van de opleiding volgde ze in Breda, Nijmegen en Heerlen. Liesbeth heeft ruim drie jaar als algemeen kinderarts gewerkt in het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard-Geleen.

 De uitdaging van de juiste diagnose stellen bij een patiëntengroep die vaak zelf niet/onvoldoende kan verwoorden wat er aan de hand is, de enorme gevarieerdheid van het vak én mijn liefde voor het ziekenhuis komen allemaal samen in de kindergeneeskunde.
In Laurentius wil ik graag de algemene pediatrie in de volle breedte uitoefenen en samen met het team goede zorg leveren in een omgeving waarin het hele gezin zich thuis voelt. Ik hoop binnen de vakgroep en het ziekenhuis middels het ontwikkelen van een specifieke expertise een extra bijdrage te kunnen leveren.
 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.