MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. L (LISETTE) VAN DEN BROEK

FUNCTIE

cardioloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2022

SPECIALISME

cardiologie

AANDACHTSGEBIEDEN

algemene cardiologie, echocardiografie en hartfalen

BIG-REGISTRATIENUMMER

19912440101

OPLEIDING

Lisette van den Broek heeft geneeskunde gestudeerd in Nijmegen en in het Radboudumc de opleiding tot cardioloog gevolgd.

 "Het hart is een boeiend orgaan met interessante fysiologie en ziektebeelden. Het mooie aan het specialisme cardiologie is dat het een zeer dynamisch en veelzijdig maar overzichtelijk vak is, waarbij zowel acute als chronische zorg samen komt. Als cardioloog heb je veel in eigen hand, zowel wat betreft diagnostiek als behandeling. Daarnaast spreekt de combinatie van enerzijds denken/beschouwen en anderzijds het doen van verrichtingen mij erg aan.
Het vak ontwikkelt zich snel waardoor er steeds meer mogelijk is in de behandeling van onze patiënten. In mijn dagelijkse werkzaamheden haal ik veel plezier uit het contact met patiënten en ik vind het belangrijk om ook de mens achter de ziekte te leren kennen."

Tijdens de opleiding tot cardioloog is Lisette werkzaam geweest in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Radboudumc in Nijmegen. Tevens was ze werkzaam als cardioloog chef de clinique in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.