MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. L (LOES) VERHOEVEN

FUNCTIE

internist-oncoloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2024

SPECIALISMEN

interne geneeskunde, oncologie

AANDACHTSGEBIEDEN

oncologie

BIG-REGISTRATIENUMMER

59920226401

OPLEIDING

Loes Verhoeven heeft geneeskunde gestudeerd in Maastricht. De opleiding tot internist heeft ze gevolgd in Viecuri in Venlo en vervolgens haar registratie tot internist-oncoloog in het MUMC+ in Maastricht.

 Ik heb ervoor gekozen om internist-oncoloog te worden omdat ik het een boeiend vak vind, waarin veel ontwikkelingen plaatsvinden en waarin ik intensief contact heb met mijn patiënten.
Patiënten mogen van mij dan ook een open en eerlijke communicatie verwachten, waarbij ik ernaar streef patiënten en hun naasten zo veel mogelijk te betrekken bij het maken van een behandelplan waarbij kwaliteit van leven ook heel belangrijk is.  
Daarnaast heb ik ook een passie voor de palliatieve zorg, oftewel de zorg voor mensen die niet meer kunnen genezen. Naast de lichamelijke klachten vind ik het ook belangrijk om aandacht te hebben voor de psychosociale aspecten die de diagnose kanker met zich meebrengt.

Voor Laurentius heeft Loes gewerkt als internist in opleiding in VieCuri in Venlo en in MUMC+ in Maastricht. Na het afronden van haar opleiding heeft ze nog anderhalfjaar als internist-oncoloog in het MUMC+ gewerkt. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.