MIJN.LZRMijn.LZR S M

MSC T.K. (TAMARAH) MOSSEL

FUNCTIE

poliklinisch apotheker

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2023

SPECIALISME

apotheek

AANDACHTSGEBIEDEN

- farmacotherapeutische overleggen met externe instellingen.
- zorg dragen voor kwalitatief goede en veilige behandelingen van patiënten door het uitvoeren van medicatiereviews.
- procesoptimalisatie rondom leveringen van medicatie in medicatiezakjes voor patiënten in het ziekenhuis en externe instellingen.

BIG-REGISTRATIENUMMER

09924941717

OPLEIDING

Tamarah Mossel heeft Farmacie gestudeerd in Groningen. Vervolgens is ze aan de slag gegaan in de poliklinische apotheek van het Erasmus MC, waar ze ook de vervolgopleiding tot openbaar apotheker heeft afgerond.

 De studie Farmacie leidt je op tot geneesmiddelendeskundige. Met exacte vakken leer je hoe medicijnen ontwikkeld worden en hoe ze in het lichaam werken. Ook leer je hoe je later zowel patiënten als andere zorgverleners kunt adviseren over het veilige en effectieve gebruik ervan. Zowel de interactie die geneesmiddelen onderling met elkaar en met het lichaam hebben, als de interactie die van mij wordt verwacht met andere zorgverleners en patiënten spreken mij in dit vak aan. Ik ben nauwkeurig en zorgzaam en het leveren van geneesmiddeladvies op maat geeft mij energie. Hierbij let ik op de kwaliteit en doelmatigheid van processen, zodat patiënten veilig en toegankelijke zorg kunnen krijgen. Ook houd ik ervan om te verbinden en ben daarom goed op mijn plek in het ziekenhuis, waar wij als apotheker een belangrijke schakel zijn tussen eerste- en tweedelijnszorg. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.