MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. V.L. (VEERLE) DE VISSER

FUNCTIE

longarts

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2014

SPECIALISMEN

longgeneeskunde, slaapwaakcentrum

AANDACHTSGEBIEDEN

tuberculose, q-koorts

BIG-REGISTRATIENUMMER

99.065.888.401

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 26 42

OPLEIDING

Veerle de Visser is opgeleid in Den Bosch (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Utrecht (Diakonessenhuis en UMCU). Daarna is ze werkzaam geweest in het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag.

 Ik wil mensen met een probleem aan de longen een veilige, up-to-date en effectieve behandeling geven binnen ons ziekenhuis. De COPD en astmazorg wil ik samen met onze zorgpartners optimaliseren.
‘Longziekten’ is een klein, maar zeer divers specialisme. Mensen worden vaak met een acuut probleem in het ziekenhuis opgenomen. Omdat ademnood zo bedreigend is, moet je snel handelen. Gelukkig kunnen we vaak veel betekenen voor onze patiënten in deze acute fase. Daarnaast zijn er veel mensen met chronische longziekten, die je jarenlang begeleidt en waar je echt een band mee opbouwt.

Binnen de longziekten zijn er steeds meer deelgebieden waarin nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Er is altijd wel iets om te leren en dat houdt mij scherp. Het is als medisch specialist fijn dat we ook verrichtingen kunnen uitvoeren zoals een bronchoscopie, echo’s, puncties en drainages. Geen dag is hetzelfde! Ik haal het meeste voldoening uit het directe contact met patiënten. Het is mooi om voor elke patiënt een behandeling op maat te maken. Soms is het echt puzzelen om uit te vinden wat er precies aan de hand is. Daarnaast kan ik erg genieten van de goede samenwerking met collega’s, waardoor we elkaar versterken. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.