MIJN.LZR S M

FYSIOTHERAPIE

BEREIKBAARHEID

maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

J (0475) 38 28 45

Fysiotherapie is gericht op patiënten met allerlei verschillende aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat behandeld. Behandelingen zijn vooral gericht op het geven van informatie, het weer in beweging komen van het hele lichaam of van specifieke delen, en uiteindelijk op het versterken van het lichaam.


lees meerP -

Behandelingen worden op verschillende manieren aangeboden.

Enkelvoudige behandelingen
Dit zijn behandelingen zoals die in elke fysiotherapiepraktijk worden gegeven en waarbij alleen de fysiotherapeut is betrokken. Het gaat vooral om acute, kortdurende klachten. Bijvoorbeeld acute rug- of nekklachten, last van de knie na het sporten of pijn nadat u door de enkel bent gegaan.
U kunt met een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht, maar we zijn ook direct toegankelijk.

Klinische fysiotherapie
Als u in het ziekenhuis bent opgenomen, kan uw behandelend arts de hulp van de fysiotherapeut inschakelen. Bijvoorbeeld na een operatie aan een heup of knie. Maar ook wanneer u bent opgenomen na een beroerte of hartinfarct komt de fysiotherapeut bij u langs. Fysiotherapie is dan vooral gericht op het weer mobiel worden. Deze behandeling vindt plaats in overleg met de revalidatie-arts.

Vergoeding fysiotherapie behandelingen
Bent u opgenomen in het ziekenhuis en krijgt u een behandeling van de fysiotherapeut na verwijzing door uw behandelend specialist? Dan worden de kosten vergoed door uw basisverzekering.
Komt u zelf voor een behandeling van de fysiotherapeut? Dan is het afhankelijk van uw zorgverzekering of uw behandeling wordt vergoed. Voordat u met fysiotherapie start, adviseren wij u om uw verzekeringspolis door te lezen of bij uw zorgverzekeraar navraag te doen.


+ - AANDACHTSGEBIEDEN
R specialisaties

De fysiotherapeuten bieden naast algemene fysiotherapie ook verschillende gespecialiseerde behandelingen aan:

lees meerP
-
 
VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.