MIJN.LZRS M

LOGOPEDIE

BEREIKBAARHEID

maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

J (0475) 38 28 45

Een logopedist houdt zich bezig met taal-, spraak-, gehoor- en/of slikproblemen. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door neurologische aandoeningen zoals een beroerte, MS of de ziekte van Parkinson. Stem- of slikproblemen kunnen ook een gevolg zijn van een ongeluk of kunnen na een operatie ontstaan.


lees meerP -

Logopedie heeft veel aandacht voor het ontwikkelen, herstellen of onderhouden van communicatie. Ook bij het kunnen eten en drinken worden patiënten door een logepedist begeleid. 

Uw behandelend specialist zal u adviseren of de inzet van een logopedist voor u zinvol is. Begeleiding kan plaatsvinden tijdens uw verblijf in het ziekenhuis, maar ook poliklinisch.

Voor begeleiding door een logopedist hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Ook uw tandarts of orthodontist kan u naar logopedie doorverwijzen. Logopedie wordt na verwijzing vergoed vanuit de basisverzekering.


-
 

ACTIVITEITEN

MAANDAG 23 MRT |
19.00 tot 21.30 uur

Onzichtbare gevolgen van een CVA

Na het succes van de eerdere avond over onzichtbare gevolgen van CVA nodigen wij u uit voor een extra avond. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst komen wederom de gevolgen van een beroerte of CVA aan bod die voor de omgeving van patiënten minder zichtbaar zijn. Deze onzichtbare gevolgen kunnen grote invloed hebben op het dagelijkse leven.

ALLE ACTIVITEITENR
VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.