MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. C.B.M. (CHANTAL) WINGEN

FUNCTIE

gynaecoloog, begeleider co-assistenten

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2005

SPECIALISMEN

gynaecologie, hoofdpijnpoli, verloskunde

AANDACHTSGEBIEDEN

minimaal invasieve chirurgie, bekkenbodem, urogynaecologie

BIG-REGISTRATIENUMMER

29.047.224.001

TELEFOONNUMMER

(0475) 38 26 48

 Ik heb voor gynaecologie gekozen omdat het een zeer afwisselend vak is met verschillende richtingen, zoals verloskunde, fertiliteit en algemene gynaecologie. Denk hierbij aan verzakkingen, menstruatieproblemen, maar ook verschillende vormen van kanker.

Gynaecologie wordt ook wel een snijdend specialisme genoemd omdat we ook zelf opereren. Het opereren is voor mij een belangrijk onderdeel van het vak. Samen met mijn collega dokter Mulder verricht ik de baarmoederverwijderingen via een kijkoperatie. Hierdoor hebben patiënten een kortere opname en een sneller herstel.

Vrouwen vind ik een leuke patiëntenpopulatie. Hoewel we natuurlijk, en gelukkig maar, niet om de vaak mannelijke partners van patiënten heen kunnen. Ik werk graag in het Laurentius omdat veel tijd wordt gegeven aan de patiënt. Ik voel me voldaan als patiënten tevreden zijn over het eindresultaat, al is dat waarvoor ze kwamen soms minder positief. De contacten met specialisten van andere vakgebieden verlopen erg soepel en snel. Dit zorgt ervoor dat de patiëntenzorg sneller en efficiënter verloopt.

Binnen onze vakgroep hebben we allemaal onze eigen subspecialisaties, zodat patiënten met een specifiek probleem beter geholpen kunnen worden. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.