MIJN.LZRMijn.LZR S M

DRS. I.H.M. (IRIS) MEEUWIS

FUNCTIE

neuroloog

BIJ HET LAURENTIUS ZIEKENHUIS SINDS

2022

SPECIALISMEN

hoofdpijnpoli, neurologie

AANDACHTSGEBIEDEN

de zorg voor hoofdpijnpatienten, slaapstoornissen, epilepsie.

BIG-REGISTRATIENUMMER

29919261601

OPLEIDING

Iris heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De opleiding tot neuroloog heeft ze nadien gevolgd in het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen.

 De complexiteit en veelzijdigheid van ons zenuwstelsel hebben mijn interesse al vroeg in mijn opleiding geneeskunde gewekt. De combinatie van chronische en acute zorg geeft een erg positieve dynamiek. Het intensieve contact met de patient en samen beslissen over een behandeling/beleid is mijn dagelijkse drijfveer. Ik vind het van belang om oog te hebben en houden voor de blijvende (maatschappelijke) gevolgen van neurologische ziekten, zowel voor de patiënten als voor hun familie. Dit is ook mede de reden dat ik mijn opleiding heb uitgebreid met een stage (neuro-)revalidatiegeneeskunde.

Als neuroloog in opleiding heeft Iris gewerkt in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen, het Radboudumc, SEIN (epilepsiecentrum) en de st. Maartenskliniek (medisch specialistische revalidatie). Daarnaast heeft ze gewerkt in het Isala Ziekenhuis te Zwolle op de afdeling neurologie. 

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.