MIJN.LZRS M

DIALYSECENTRUM WEERTERBERGEN

BEREIKBAARHEID

maandag van 07.30 tot 15.30 uur
woensdag van 07.30 tot 15.30 uur
vrijdag van 07.30 tot 15.30 uur

Contactgegevens
Roompot Vakantiepark
Trancheeweg 7
6002 ST Weert
(het dialysecentrum staat in het vakantiepark aangegeven)
telefoon: (0475) 38 34 50
e-mail: weerterbergen@lzr.nl

LET OP
Voorlopig -tot nader order- kunnen wij helaas geen vakantiegasten dialyseren in ons Dialysecentrum Weerterbergen op het Roompot Vakantiepark. Onze excuses voor het ongemak.

Woont u in Weert of omgeving of bent u op vakantie in Midden-Limburg, én dialysepatiënt? Dan bent u welkom in vakantiedialysecentrum Weerterbergen.

Het dialysecentrum ligt in het Roompot vakantiepark Weerterbergen, een ruim opgezet vakantiepark in een bosrijke omgeving. U kunt hier ook dialyseren als u in de buurt buiten het vakantiepark logeert.

Boeking vakantieverblijf
Wilt u als dialysepatient een vakantie in het Roompot park Weerterbergen boeken? Wij verzoeken u voor de definitieve boeking altijd eerst bij ons te informeren of er voor dat moment nog een dialyseplaats vrij is.


lees meerP -

Toeristen zijn welkom
Als u stabiele dialyses hebt dan bent u, mét toestemming van uw nefroloog, welkom op onze locatie Weerterbergen.  Het dialysecentrum is geschikt voor hepatitis B/C en HIV positieve patienten. Patienten dienen wel MRSA negatief te zijn. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Zes weken voor aanvang van de eerste dialyse ontvangt u een overdrachtsmap.

Deskundig en betrokken
Behandeling gebeurt onder begeleiding van gespecialiseerd dialyseverpleegkundigen en nefrologen van het Laurentius Ziekenhuis Roermond.


-

ACTIVITEITEN

WOENSDAG 29 JUN |
19.30 tot 21.30 uur

Informatiebijeenkomst "De juiste voeding tijdens (pre)dialyse" = VOL

Deze bijeenkomst over het belang van goede voeding is bedoeld voor nierpatiënten en wordt verzorgd door dokter Sars, internist/nefroloog en Marjan Wassen, diëtist nefrologie. De avond wordt georganiseerd door de Nierpatiëntenvereniging Roermond in nauwe samenwerking met het Laurentius Ziekenhuis.

ALLE ACTIVITEITENR
VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.